- Není možné přidat "Itálie - 50 g &" do košíku, protože zboží není skladem.
-
Používá se na masa – mleté maso, skopové, jehněčí, kuřecí, hovězí, při grilování a pro tepelně upravenou zeleninu. Použití v kuchyni je různorodé.
Používáme jej samostatně na všechny druhy masa ať na grilování či do mletého masa (šašlik), ale i do čočky, fazolí či lilku.
-
Vynikající pikantní směs s česnekem a chilli vhodná na všechny druhy těstovin. Výborná je také na dušenou i čerstvou zeleninu.
-
Vynikající směs, která se používá k přípravě ryb, mořských plodů, zeleniny. Lze použít také na drůbeží, vepřové, skopové a jehněčí maso. Asado je vynikající směs na přípravu marinád, na grilování, rožnění aj.
-
Směs koření bez glutamanu, vhodná na pečení i grilování všech druhů mas a zeleniny.
-
Výborná kořenící směs na masa – k rožnění, na grilování, na nakládaná masa, do klobás a nebo vynikající na country řízek.
Vhodná na marinády na všechny druhy masa. Vynikající výrobek pro gurmány.
-
Drákulova smrt je určena pro všechny gurmány, kteří mají v oblibě velmi ostrá jídla.
Používá se např. k dochucení omáček, gulášů a při přípravě pokrmů z masa.
-
Vynikající směs na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Také se dá použít do nádivek, zapečených brambor a těstovin. Skvělé chutná v dušené či grilované zelenině.
-
Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek, na grilovaná masa, do minutek, špaget, do mletých masových směsí a topinek.
Smícháním směsi s olivovým olejem získáte pálivou pastu Harissa.
-
Tato jemnější kořenící směs je určená na všechny druhy masa a jiné pokrmy.
-
Medvědí gril je kořenící směs s obsahem medvědího česneku. Směs je vhodná na všechny druhy masa.
Na grilování, pečení, rožnění, do nádivek apod. Lze také použít i do těstovin.
-
Mírně pikantní indonéská kořenící směs. Vhodná do minutek ze všech druhů masa, k ochucení zeleniny, rýže, pohanky, do omáček a šťáv.
Použít se dá také na ryby a mořské plody, do polévek či hrachové a bramborové kaše. Do pokrmů se přidává až na konci vaření.
-
Mírně ostrá směs koření se používá na pečené nebo rožněné maso a k dochucení omáček.
Smícháte-li směs s olejem docílíte jemné a pikantní marinády.