-
Drákulova smrt je určena pro všechny gurmány, kteří mají v oblibě velmi ostrá jídla.
Používá se např. k dochucení omáček, gulášů a při přípravě pokrmů z masa.
-
Vynikající směs na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Také se dá použít do nádivek, zapečených brambor a těstovin. Skvělé chutná v dušené či grilované zelenině.
-
Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek, na grilovaná masa, do minutek, špaget, do mletých masových směsí a topinek.
Smícháním směsi s olivovým olejem získáte pálivou pastu Harissa.
-
Tato jemnější kořenící směs je určená na všechny druhy masa a jiné pokrmy.
-
Mírně pikantní indonéská kořenící směs. Vhodná do minutek ze všech druhů masa, k ochucení zeleniny, rýže, pohanky, do omáček a šťáv.
Použít se dá také na ryby a mořské plody, do polévek či hrachové a bramborové kaše. Do pokrmů se přidává až na konci vaření.
-
Mírně ostrá směs koření se používá na pečené nebo rožněné maso a k dochucení omáček.
Smícháte-li směs s olejem docílíte jemné a pikantní marinády.
-
Používá se do těsta na přípravu perníků, do perníkového pečiva, cukroví.
-
Vynikající směs koření na svařené víno obsahující velké kousky koření a sušených jablek zaručuje kvalitní a lahodný požitek při konzumaci svařeného vína.
-
Univerzální kořenící směs na těstoviny, pizzu, farfalle, lasagne a další pokrmy italského typu.
-
Kořenící směs výborně ochutí masové směsi, polévky, pomazánky, sýry, zeleninové saláty.
-
Nejlepší výběr koření, tak aby se dosáhlo nejchutnější chuti grilovaného masa. Používá se na grilování kuřat, na vepřové kotlety, na minutky z hovězího a skopového masa, do omáček, na ryby a do masových směsi.
-
Drť hříbků a zeleniny- vynikající houbové koření, do polévek, omáček na maso, na pizzu, také vhodná pro grilování, dušení, pečení, pro všechny druhů bílých i tmavých mas i na míchaná vejce.