-
Skvělá pepřová kořenící směs s pomerančovou kůrou vhodná do salátů, na pečenou kachnu či kuře, můžeme použít i na steaky z vepřového i hovězího masa, výtečně chutná na steakách z lososa i jiných ryb.
-
Tímto názvem bývá často označován prášek ze sušených chilli papriček. Má žlutou až červenou barvu a velmi palčivou chuť.
Používá se do omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyní celého světa.
-
Bílý pepř je používán hlavně v anglické a francouzské kuchyni.
Nejlépe se hodí do majonéz, salátů, bílých omáček, plněných masových výrobků a marinád, paštik apod.
-
Růžový pepř značí úplně zralé plody pepřovníku, které se nakládají do nejrůznějších nálevů.
Hodí se při vytváření marinád, steakových omáček i při grilování masa.
-
Pepř se užívá na dochucení polévek, omáček, marinád, nálevů, paštik, mas, vnitřností, ryb, ale i ovoce – jahody se zeleným pepřem či moučníků – medové koláčky s pepřem.
Pepřem se obalují sýry i salámy, které díky němu získají ostřejší chuť. V restauracích si můžeme objednat steaky na pepři nebo masové nudličky v pepřové omáčce.
-
Pepř se užívá na dochucení polévek, omáček, marinád, nálevů, paštik, mas, vnitřností, ryb, ale i ovoce – jahody se zeleným pepřem či moučníků – medové koláčky s pepřem.
Pepřem se obalují sýry i salámy, které díky němu získají ostřejší chuť. V restauracích si můžeme objednat steaky na pepři nebo masové nudličky v pepřové omáčce.
-
Tento druh tropického koření je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších. Slouží k opepření všech pokrmů.
Složení: pepř černý, bílý, zelený a červený
-
Směs 7 druhů pepřů. Pepř je jedním z nejoblíbenějších kuchyňských koření. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů apod.
Labužníci pepří zásadně čerstvě utlučeným nebo umletým pepřem, protože je důležitá nejen ostrá chuť, ale i příjemná vůně pepře. Vhodné pro milovníky ostrého jídla.
Ilustrační fotografie.