-
Hřebíček se hodně používá k okořenění sladkých potravin, rýže a masa, svařáků apod.
-
Šarena sol je vynikající směs bulharské kuchyně. Výborná do masových pokrmů, pečeného kuřátka nebo jen na teplé pečivo potřené máslem a kořenící směsí. Také je vynikající do zeleninových salátů.
Ilustrační fotografie.
-
Směs koření určená na přípravu jídel nejen ze zvěřiny, ale i na králičí, skopové maso apod.
Aromatická směs divokého koření a kořenové zeleniny, vynikající k nakládání všech druhů zvěřiny.
-
Zázvor je nepostradatelný v asijské kuchyni např. do rybích a masitých pokrmů, jako je kachna, drůbeží nebo vepřové maso.
Ostrou chuť dodává pokrmům z mořských živočichů či sushi.
Zázvor se přidává do ovocných a zeleninových nápojů smoothie.
Používá se také k přípravě sladkých pokrmů a perníků. Dochutí rýži, ovocné saláty a kompoty.
cena za 100 g = 90 Kč
-
Koření vhodné především na roštěnky, hovězí maso, minutky a pečené maso. Použít jej lze také na kuře, guláš, španělské ptáčky a mnohé další pokrmy.
Ilustrační fotografie.
-
Vynikající směs na ryby vůbec. Tato směs koření chuť ryby zvýrazňuje.
Na pečené, grilované a smažené ryby.
Ilustrační fotografie.
-
Kořenící směs vhodná do arabské kuchyně. Výborná směs na vepřové, hovězí, drůbeží a skopové maso.
Používá se jak v minutkové kuchyni, tak na pečení masových rolád.
Ilustrační fotografie.
-
Kořenící směs bez soli!!!
Výborná kořenící směs na všechny druhy masa. Použití do tvarohových pomazánek, na smaženou zeleninu, na hranolky, při obalování řízků apod.
Ilustrační obrázek.
-
Chlebové koření využijete do chlebového, slaného a celozrnného pečiva. Doporučujeme přidávat do směsí určených do domácích pekáren.
cena za 100 g = 92,85 Kč
-
Česnek je základem každé kuchyně.
Pokud nemáte po ruce čerstvý, vždy je mít dobré zásobu právě sušeného česneku.
-
Čaroděj je kouzelné koření, když nemůžete něco dochutit, čaroděj Vám pomůže.
Používá se na všechny druhy masa a ryby (např. kuřecí, vepřové, zvěřinu apod.)
Ilustrační fotografie.
-
Směs 7 druhů pepřů. Pepř je jedním z nejoblíbenějších kuchyňských koření. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů apod.
Labužníci pepří zásadně čerstvě utlučeným nebo umletým pepřem, protože je důležitá nejen ostrá chuť, ale i příjemná vůně pepře. Vhodné pro milovníky ostrého jídla.
Ilustrační fotografie.