-
Vynikající pikantní směs s česnekem a chilli vhodná na všechny druhy těstovin. Výborná je také na dušenou i čerstvou zeleninu.
-
Směs koření s vyšším obsahem soli určená hlavně k dochucení hotových pokrmů. Lze ji použít i při pečení a grilování masa (vepřové, kuřecí, krůtí), do vajec, při obalování řízků a zeleniny na smažení, do salátů, pomazánek, studených omáček, na topinky, vaječné pokrmy apod.
-
Pikantní kořenící směs s výraznou chuti a vůni, určená na grilování a pečení kuřecího či krůtího masa.
Směs je možné použít i na přípravu husy nebo kachny.
-
Vynikající směs, která se používá k přípravě ryb, mořských plodů, zeleniny. Lze použít také na drůbeží, vepřové, skopové a jehněčí maso. Asado je vynikající směs na přípravu marinád, na grilování, rožnění aj.
-
Tato lahodná směs se používá k dochucení orientálních jídel. Pokud si chcete udělat orientální omáčku zde je postup: 100 g směsi rozmícháme v 1 litru studené vody, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme na mírném ohni cca 5 minut
-
Voňavá směs na grilování, marinády apod. Jednou ochutnáte a budete chtít stále. Toto koření vyniká svou chutí brandy a okořeněnou chutí ohně.
-
Magická kořenící směs se sezamovým a lněným semínkem, kterou lze použít ke grilování, rožnění a pečení všech druhů masa.
Vhodná rovněž do minutkové kuchyně, omáček, gulášů, pomazánek a salátů.
-
Pro milovníky ostrého koření jsou zde chilli drcené papričky. Používají se k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa.
-
Výborná kořenící směs na masa – k rožnění, na grilování, na nakládaná masa, do klobás a nebo vynikající na country řízek.
Vhodná na marinády na všechny druhy masa. Vynikající výrobek pro gurmány.
-
Směs koření bez glutamanu, vhodná na pečení i grilování všech druhů mas a zeleniny.
-
Drákulova smrt je určena pro všechny gurmány, kteří mají v oblibě velmi ostrá jídla.
Používá se např. k dochucení omáček, gulášů a při přípravě pokrmů z masa.
-
Kopr se používá jako dochucovadlo k rybám a vařenému masu i syrové zeleniny, do mléčných omáček a polévek, pomazánek a salátů. Koprová nať je důležitou součástí jak bylinkového octa, tak nálevu na nakládané okurky, zelí a cibule apod.